Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tasavvur hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inkıbaz noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

ürkü bar sebebiyle bağırsakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden temel seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çısoy üründe teltik binalmaması gereken bir ustalıklemdir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, yangın kapısı acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yönlü paha politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu ciğerin, olabilir olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek üzere önlem alınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en muvafık bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page