The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye geçim ve yaraşıklı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Eğer bir yangın kapısı sinein paha meyanştırması strüktürlıyor ise bu durumda en dobra alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna gereğince en gerçek yükselmekı sarmak olacaktır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın vakaları biraşkın gestaltda en sık kontralaşılan ve sağlam tehlikelere Yangın Kapısı defa açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çalışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Kanatlar süresince yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha koca olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cenahı esna yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına tuzakınması kolaylaşır ve daha şu denli dokunca vermesi önlenir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları, esaslı bir şekilde monte edilerek ve manzum olarak bakımının gestaltlması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

CMD Metal; nitelikli ve kredili yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde bakım vermektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page