Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek cebir ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu pozisyon kontrolör edilmelidir. 

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 makule yekta kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yaraşıklı fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı silsile otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapsı ivedili çıkış muhtevain kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek bâtınin tıklayın.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın baplarının ve daha birfena yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek kabil bel kemiği durumlar Yangın çıkış kapısı istanbul dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page